19/2/17

LA CRIPTA IV: ¡CANIBALISMO! 1 de 5




Tenia moltes ganes de poder plasmar una visió personal dels contes de fades més comuns, i just estava rellegint la "Psicoanálisis de los cuentos de hadas", de Bruno Bettleheim.

La idea que em rondava al cap era algo així com si s'obrís un portal infernal al món de la fantasia infantil, convertint als nostres antics mites i herois en llunàtics. Com "La Cripta" aquest any va de "Canibalismo", aquests personatges, guiats per les veus dels dimonis, senten un desig profund de devorar als seus propers.


Aquesta és la primera de 5 pàgines a tinta que he dibuixat. He treballat les 5 per separat pero buscant una continuïtat. Quatre de les cinc imatges com la que hi ha amunt en seràn una de sola allargada plena de caos, amb possiblitat de continuar afegint personatges i nous contes en un futur pròxim. A la imatge final trobarem uns 40 personatges en total, entre protagonistes de contes i els dimonis i diferents criatures de l'avern...repartits en un bosc encantat. Com una espècie de pícnic diabòlic.

Tinc molta sort de poder treballar per a La Cripta junt amb grans il.lustradors i dibuixants de còmic, i a més ha sigut una gran motivació per tornar a dibuixar. Aquesta és sens dubte la feina de la que estic més satisfet fins ara. He fumat molt, he dormit poc, i ho he entregat tard, perquè suposo que a una part de mi, inexplicablement, li agrada patir una mica.

Molt aviat, "La Cripta IV: Canibalismo!" veurà la llum, un cop més, amb l'ajuda de tothom.

"La Cripta es una publicación temática de la que ya se han publicado tres números, distribuidos en librerías especializadas, festivales y diferentes eventos. El número cuatro está dedicado al ¡Canibalismo!, tendrá unas 64 páginas en blanco y negro (como los buenos tebeos de terror) y cuenta con las siguientes firmas:
JUAN RUBÍ (DKILLERPANDA), SAM DELGADO, TONI BENAGES I GALLARD, DAVID G. GONZÁLEZ, JOSÉ MIGUEL ÁLVAREZ, ISAAC LÓPEZ (ISAC), MYRIAM MELERO, SANDRA MÁRQUEZ, DANIEL TORRADO, JUANOLO, CAROL Y GINA DE TERA."

Ja es pot aconseguir un exemplar a través de la plataforma de crowdfunding Verkami:

Enllaços:

Verkami

Facebook

Blog



No hay comentarios:

Publicar un comentario